Page 1 of 1

Weird error?

Posted: November 1st, 2008, 10:47 am
by Superflonic
So, I am happily playing Nadeshiko's route, when at 5/27, where
► Show Spoiler
, it gives me some weird error.

It's right when
► Show Spoiler
in the white 'impact' screen, if you know what I mean.

Posted: November 2nd, 2008, 11:12 am
by Azuriazu
Could you post a screenie of this weird error?

What exactly do you mean by weird error anyways?

Posted: November 2nd, 2008, 12:18 pm
by Superflonic
Azuriazu wrote:Could you post a screenie of this weird error?

What exactly do you mean by weird error anyways?
Heh, yeah, maybe I should clear that up.

By error I meant an error screen, like when you do something Windows XP doesn't like.
It's your everyday error screen, complete with the red X on it, with a bunch of ?'s (a whole lot of them, actually) and between the ?'s you read Wanko to kurasou, or something. I'll try to make the error appear again, so bear with me.

-Edit.
Well, I guess this was just a one time thing. I redid the scene as always, but this time the error didn't pop up.
Thanks anyway.

Posted: November 2nd, 2008, 1:26 pm
by furyoftheskies
Okie dokie

(This is Azu, my account was banned and I dunno why X_X)

(edit: reason was a troll/spammer operating from his IP address)

Posted: November 3rd, 2008, 4:38 am
by IceCold_Asssassin
lmao that sounds kinda odd.
if u see it again take a screenshot

Posted: November 20th, 2008, 11:17 pm
by JRavana
I also encountered some unknown error...I couldn't think of any reason for it to come up, though it looked like it was related to graphics. The background was at a scene were it was completely black before the error message came up, and it remained black afterwards. Character poses didn't appear, and an error box would pop up every so often (possibly whenever a different image was supposed to be displayed?). As for the message itself...it was just a bunch of question marks. Upon exiting to the menu, the game still wasn't working correctly (menu images and such didn't display correctly), but after restarting the game, everything was fine.

Re: Weird error?

Posted: June 3rd, 2009, 9:34 am
by Maghnus
I'm getting this exact error on May 30. This is directly after a drum roll sound effect and a black background scene. The game continues normally after clicking OK. It is a tad alarming to see however. I had to run the game in Japanese locale to get the message to display properly:
Image

Mind you, I have no idea what it says.