Weird error?

Wanwan Panic~~! Loli croissant yeastiality game coming your way!

Moderator: Staffers

User avatar
Superflonic
Crack Desu!
Posts: 468
Joined: December 23rd, 2007, 2:32 pm
Location: Netherlands, Nijmegen

Weird error?

Unread post by Superflonic » November 1st, 2008, 10:47 am

So, I am happily playing Nadeshiko's route, when at 5/27, where
► Show Spoiler
, it gives me some weird error.

It's right when
► Show Spoiler
in the white 'impact' screen, if you know what I mean.
Candlejack, I wonder what hap

Azuriazu
Might just like this board
Posts: 38
Joined: September 13th, 2008, 2:03 pm

Unread post by Azuriazu » November 2nd, 2008, 11:12 am

Could you post a screenie of this weird error?

What exactly do you mean by weird error anyways?

User avatar
Superflonic
Crack Desu!
Posts: 468
Joined: December 23rd, 2007, 2:32 pm
Location: Netherlands, Nijmegen

Unread post by Superflonic » November 2nd, 2008, 12:18 pm

Azuriazu wrote:Could you post a screenie of this weird error?

What exactly do you mean by weird error anyways?
Heh, yeah, maybe I should clear that up.

By error I meant an error screen, like when you do something Windows XP doesn't like.
It's your everyday error screen, complete with the red X on it, with a bunch of ?'s (a whole lot of them, actually) and between the ?'s you read Wanko to kurasou, or something. I'll try to make the error appear again, so bear with me.

-Edit.
Well, I guess this was just a one time thing. I redid the scene as always, but this time the error didn't pop up.
Thanks anyway.
Candlejack, I wonder what hap

User avatar
furyoftheskies
Might just like this board
Posts: 37
Joined: November 2nd, 2008, 1:21 pm

Unread post by furyoftheskies » November 2nd, 2008, 1:26 pm

Okie dokie

(This is Azu, my account was banned and I dunno why X_X)

(edit: reason was a troll/spammer operating from his IP address)

User avatar
IceCold_Asssassin
Crack Addic!
Posts: 150
Joined: September 9th, 2008, 12:42 pm

Unread post by IceCold_Asssassin » November 3rd, 2008, 4:38 am

lmao that sounds kinda odd.
if u see it again take a screenshot

JRavana
Totally hardly posted
Posts: 1
Joined: November 20th, 2008, 11:07 pm

Unread post by JRavana » November 20th, 2008, 11:17 pm

I also encountered some unknown error...I couldn't think of any reason for it to come up, though it looked like it was related to graphics. The background was at a scene were it was completely black before the error message came up, and it remained black afterwards. Character poses didn't appear, and an error box would pop up every so often (possibly whenever a different image was supposed to be displayed?). As for the message itself...it was just a bunch of question marks. Upon exiting to the menu, the game still wasn't working correctly (menu images and such didn't display correctly), but after restarting the game, everything was fine.

Maghnus
Totally hardly posted
Posts: 1
Joined: June 3rd, 2009, 9:27 am

Re: Weird error?

Unread post by Maghnus » June 3rd, 2009, 9:34 am

I'm getting this exact error on May 30. This is directly after a drum roll sound effect and a black background scene. The game continues normally after clicking OK. It is a tad alarming to see however. I had to run the game in Japanese locale to get the message to display properly:
Image

Mind you, I have no idea what it says.

Locked