Page 1 of 1

UKWXP Install Problem Help Plz

Unread postPosted: March 27th, 2009, 11:53 am
by Zedrein
i bought the full ver, but when i try to run the installer i get this error--->"an unexpected error has occurred" i am running it as Admin. i have windows vista. can someone please help me fix this? :cry:

Unread postPosted: March 27th, 2009, 2:04 pm
by nobaka
Try installing it with Applocale set to Japanese.

Unread postPosted: March 27th, 2009, 5:01 pm
by Zedrein
Do you have a link that explains how to do that? so is that a tool i need to run the installer? soi dont have to change my regional settings and not have to reboot. thanks for trying to help me BTW.

Unread postPosted: March 27th, 2009, 5:37 pm
by nobaka

Unread postPosted: March 27th, 2009, 8:40 pm
by Zedrein
Thanks for the help. BTW is there any risk in using this?

EDIT well this is nothing but a total waste of my money. this applocale wont even install says it cant find a program it needs? and wasted my money on the full ver, of windom so it seems for now. you got any more ideas? i am running Vista.

Unread postPosted: March 28th, 2009, 12:02 am
by nobaka
There is no risk. Are you saying you were unable to install Applocale? If so, just download it again and try again. In fact, do the same thing with the game. Redownload it and try again.

If you can use Applocale, choose the installer as the executable to run in Japanese. Remember, the language you want is the LAST ONE on the list.

Unread postPosted: March 28th, 2009, 1:47 am
by Break
It could also be a problem with the folder names. Rename BOTH of the folders that the installer is placed in to something in English.

Unread postPosted: March 28th, 2009, 2:06 am
by Shinryu
With Vista, you may have to install AppLocale in a bit of roundabout way. Go to Start -> All Programs -> Accessories -> Right Click Command Prompt -> Run as administrator. Then go to the directory where the AppLocale installer is, and then type the file name (apploc.msi unless you renamed it) and press Enter. The installation should be able to complete properly then.

Unread postPosted: March 28th, 2009, 4:10 am
by nobaka
I'm fairly certain I didn't even need to use Applocale, though.

Unread postPosted: March 28th, 2009, 5:00 am
by wyldfire
it's probably because the file name contains japanese characters...i had the same problem as well...just had to copy the files into a folder with an english path....

Unread postPosted: March 28th, 2009, 10:37 pm
by Zedrein
Just got it installed. thanks for the help everyone. i made a new folder and named it Ultimate Knight Windom XP then put the installer and other files into the new folder and it installed perfect. now to get the patch to work right lol god i hate Vista. this is just getting to be too much of a headache to bother with much more. the damn patch files are all messed up. dont matter how i do it the patch will not work.

Unread postPosted: March 29th, 2009, 1:53 am
by wyldfire
no probs,dude...just ask again if u're having trouble with the patch...and u know, if u're having trouble with vista, just get sp2 or sp3...i hate vista too...'coz it's too resource hungry...

Unread postPosted: March 29th, 2009, 3:20 am
by Zedrein
well it installs fine then i patch it and tell it to replace the files ect but when thats done i try to run the game i get some error that says i am missing some kind of .DLL file