Cant play online

Talk about WindomXP here!

Moderator: Staffers

Cant play online

Unread postby jpop007 » September 25th, 2008, 5:44 pm

whenever i'm in the lobby i cant get to "ready" mode, i keep getting stuck at "sending data" any solutions? thanks for the help given
jpop007
Totally hardly posted
 
Posts: 3
Joined: September 25th, 2008, 5:36 pm

Unread postby Aku » September 25th, 2008, 6:04 pm

Sounds like firewall issues to me. Do you have any firewall or antivirus program running? And is the Windows firewall disabled or set to allow WindomXP to freely communicate?
Aku
Totally hardly posted
 
Posts: 7
Joined: November 9th, 2007, 5:21 pm
Location: Swe~~

Unread postby jpop007 » September 26th, 2008, 2:17 pm

i have spybot, spyware terminator, AVG, and windows firewall on when i tried playing. Should i try to turn all of them off?
jpop007
Totally hardly posted
 
Posts: 3
Joined: September 25th, 2008, 5:36 pm

Unread postby SavKun » September 26th, 2008, 9:41 pm

Wouldn't recommend turning the off. I have plenty of antivirus programs running when I play and I have no issue. Just make sure your ports are forwarded properly and that windom is set as an exception on your firewall.
User avatar
SavKun
Might just like this board
 
Posts: 50
Joined: May 13th, 2008, 12:37 am

Unread postby Aku » September 27th, 2008, 12:08 am

jpop007 wrote:i have spybot, spyware terminator, AVG, and windows firewall on when i tried playing. Should i try to turn all of them off?
Go make sure WindomXP is on the allowed-list of the windows firewall first. Check to make sure it isn't beign blocked by AVG if that's not enough.
Aku
Totally hardly posted
 
Posts: 7
Joined: November 9th, 2007, 5:21 pm
Location: Swe~~

Unread postby jpop007 » September 27th, 2008, 2:12 pm

ok i think the AVG was the one blocking works fine now
jpop007
Totally hardly posted
 
Posts: 3
Joined: September 25th, 2008, 5:36 pm


Return to WindomXP Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron