Problem with gameplay

Talk about WindomXP here!

Moderator: Staffers

Problem with gameplay

Unread postby 04-Leonhardt » June 4th, 2008, 2:26 am

I opened the game just fine, I went to practice mode (cause im a n00b) and loaded it with the first mech and stage.

When the stage started though, all i could see was white, and my HUD. No robo, no landscape, nothing.

How would I fix this problem?
04-Leonhardt
Might just like this board
 
Posts: 37
Joined: June 4th, 2008, 2:19 am
Location: A Giant Fighting Robot

Re: Problem with gameplay

Unread postby Raitei » June 4th, 2008, 2:55 am

04-Leonhardt wrote:I opened the game just fine, I went to practice mode (cause im a n00b) and loaded it with the first mech and stage.

When the stage started though, all i could see was white, and my HUD. No robo, no landscape, nothing.

How would I fix this problem?
just reduce the graphic quality; it should work just fine. ;)
medium quality is advisable.
"Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes... chaos.
I'm an agent of chaos."
Fate/world providence
User avatar
Raitei
OMG! WTF WHO SET THIS TITLE! LULZ
 
Posts: 2277
Joined: August 7th, 2007, 12:26 pm
Location: Distant wilderness

Unread postby 04-Leonhardt » June 4th, 2008, 6:19 pm

Ok I got it now
Go! Giant Fighting Robot!

f you are of the 3% of american children who has played an Armored Core game, put this in your sig.
04-Leonhardt
Might just like this board
 
Posts: 37
Joined: June 4th, 2008, 2:19 am
Location: A Giant Fighting Robot


Return to WindomXP Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests