applocale problem (Vista)

Chat that's general in nature. (Stuff that doesn't belong in any other forum.)

Moderator: Staffers

applocale problem (Vista)

Unread postby Catastrophe » December 18th, 2007, 3:54 am

hi there, i wanted to ask for assistance.

first of all i want to set clear the fact that i did install applocale on XP and played through the whole fate route using it, so no point in the n00b questions.
now into problem:
i've just bought my shining new Windows Vista O.S., most software stayed with no problem, but couldnt find the applocale no matter how hard i seek, so i downloaded it from windows' download site, but couldnt install it.
there's a point when it pops me this error message:

"There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run."

:? :?

so that's it, if someone gets to have an answer i'll be eternally grateful


PS: yeah, tried to download it again but got the same error
User avatar
Catastrophe
DESU DESU!
 
Posts: 734
Joined: December 18th, 2007, 3:40 am
Location: Trust me.... you DONT wanna know.

Unread postby rastilin » December 18th, 2007, 4:03 am

You need to start a command console as administrator and then run the .msi installer for applocale in the console. The problem is that the applocale installer is made for XP and doesn't request to be run as admin in Vista, since it doesn't have write to Program Files, it can't install itself.
rastilin
Might just like this board
 
Posts: 48
Joined: November 29th, 2007, 2:17 pm

Unread postby Catastrophe » December 18th, 2007, 4:22 am

nope, tried trough console and got the same error
User avatar
Catastrophe
DESU DESU!
 
Posts: 734
Joined: December 18th, 2007, 3:40 am
Location: Trust me.... you DONT wanna know.

Unread postby rastilin » December 18th, 2007, 4:43 am

Did you run the administrator console or the normal one.
rastilin
Might just like this board
 
Posts: 48
Joined: November 29th, 2007, 2:17 pm

Unread postby Catastrophe » December 18th, 2007, 4:59 am

it did work now :P :P
thanks for the help man u'r awesome :D :D

however......

didnt load my saved game :cry: :cry: :cry:
User avatar
Catastrophe
DESU DESU!
 
Posts: 734
Joined: December 18th, 2007, 3:40 am
Location: Trust me.... you DONT wanna know.

Unread postby Message » December 18th, 2007, 8:25 am

Savegames are per-user. Run as that user, or copy the saves dir from the other user's mydocs to yours.
User avatar
Message
Master of Bad Puns
 
Posts: 1845
Joined: October 25th, 2004, 6:27 pm
Location: Netherlands


Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest